Váha - 6,6 kg - vážení v půlce týdne


 Středa 2.3.22 dnešní váha 161,4 kg. V druhém týdnu už jde váha dolů pomaleji, nicméně teď už to není jen odvodnění, ale začínám shazovat i tukové zásoby. Vážím se na "chytré" váze s rozborem. Samozřejmě výsledky nejsou úplně přesné, je tam nějaká odchylka, ale trend se dá vysledovat poměrně dobře. 

Klesající váha mi udělala radost a také to, že jsem v období menstruace, kdy mám obvykle tzv. hormonální žravost, ale tentokrát se mi daří slušně zvládat. 

Následující dva dny budou z osobních důvodů náročnější, čeká mě cesta vlakem k příbuzným a uhlídat jídelníček bude těžší. 

Pro tyto situace, kdy vypadnete z běžné rutiny, je dobré mít připravený a promyšlený plán. Dietní svačinu do vlaku - jídlo u spolucestujících svou vůní i vizuálem může vyprovokovat. Já mám výhodu, že většina nabídky není bezlepková, takže si stejně objednat nemůžu. Někdy je těžké i na návštěvě, které se vás snaží pohostit, odmítat nabídky k jídlu, aby jste neurazili. 

Asi každý znáte ty konverzace vedené s většinou staršími příbuznými:"Děkuji, já si nedám, já držím dietu." "Ale prosímtě, pro jednou se nic nestane! Když už jsem se s tím dělala, jsou tvoje oblíbené!"


Komentáře